Wie zijn wij?
Excellence, is een jong, creatief en inventief bedrijf met een schat aan ervaring. Partydesigners die hun kennis inzetten om uw feest tot een succes te maken. Waarbij we uw wensen centraal stellen. Zo kunnen we onszelf het best beschrijven. Vol ideeën om uw feest tot een succes te maken.

PartyDesigner
Als PartyDesigner geven wij uw feest vorm met onze ideeën. Ideeën, die wij speciaal voor u ontwikkelen. Waarbij we luisteren naar uw verlangens; aan de slag gaan met uw voorkeuren. Zodat u het feest van uw leven krijgt. Of het dan om een verjaardagfeest of om een jubileum gaat, als het om een evenement of een bedrijfsfeest gaat: het wordt een dag die men nooit meer vergeten mag. Een dag waar uw genodigden nog jaren over zullen spreken! Volgens uw smaak en stijl bedenken wij het idee. We ontwerpen de decoratie voor tafels en feestlocatie, verzorgen de inrichting, de catering. Kortom: we verzorgen alles dat uw party tot een topper maakt.

Natuurlijk kunnen we elk partyonderdeel ook apart verzorgen. Wilt u een feestelijke huis- of zaaldecoratie ? Of tafeldecoraties voor een zaal? Alleen uitnodigingkaarten ? Een bijzonder bedankje ? Een fantasievolle cake ? We helpen u graag!

WeddingDesigner
Een keer in je leven; een meisjesdroom? Misschien al een beeld in uw hoofd? Wij maken uw droomfeest werkelijkheid! Daarom zorgen wij, dat ons idee precies aansluit bij uw wens. Wij plannen alles, zorgen voor alles: van bloemdecoraties tot bedankjes. Van uitnodiging tot ceremoniemeester. Een sprookjes huwelijk, of een stijlvolle bruiloft? Toch liever een vrolijk, of modern huwelijksfeest: het wordt vooral uw huwelijksfeest! Het enige dat u die dag hoeft te doen, is te genieten!

Naast party- en weddingdesign kunt u ook terecht bij Excellence voor verhuren van verschillende feestmaterialen, zoals stoelen, tafels, chaffing
dishes, party-tent, etc etc., en ook voor leuke cadeaupakketten. Een bekende cadeaupakket van Excellence is de daipercake (luiertaart).
Een pakket special samengesteld voor de pas geboren baby.

Nieuwsgierig? of staat er iets dat u wilt er nét niet bij, aarzelt dan niet om contact met ons op te nemen. Desgewenst kan alles naar uw smaak en stijl worden aangepast. Bel ons gerust wij helpen uw graag.

Excellence stel persoonlijk contact hoog voorop, daarom werken wij liever op afspraak. Natuurlijk kun u ook bellen of per e-mail informatie aanvragen.